Vali Canbolat, Umurlu Sınır Kapısı'nda incelemede bulundu

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Valisi Yakup Canbolat, Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde vatandaşlarla görüştü, Umurlu Sınır Kapısı'nda incelemede bulunup, bilgi aldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova Kaymakamı...

03 Mayıs 2015 Pazar 12:57
Vali Canbolat, Umurlu Sınır Kapısı'nda incelemede bulundu






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Valisi Yakup Canbolat, Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde vatandaşlarla görüştü, Umurlu Sınır Kapısı'nda incelemede bulunup, bilgi aldı.
Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Yüksel Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu helikopterle Şemdinli'nin Derecik Beldesi'ne gitti. Derecik Beldesi'nde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Canbolat ve beraberindeki heyet, belde sakinleriyle bir araya gelerek sonularını dinledi. Buradan sonra Umurlu Sınır Kapısı'na giden Vali Canbolat ve beraberindeki heyet, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Heyet incelemenin ardından sınırın sıfır noktasında bulunan Gedik Tepe Karakolu'nda mehmetçikleri ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.