Validebağ’da Çalişmalar Başlayınca Yine Gerginlik Çikti

Ezgi ÇAPA-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,() Kepçelerin ve hafriyat kamyonlarının kontak açmasıyla Validebağ korusu girişinde sabah saatlerinden bu yana devam eden sakinlik yerini gerginliğe bıraktı. Şantiye alanında bulunan ağaçların vinç yardımı...

24 Ekim 2014 Cuma 17:24
Validebağ’da Çalişmalar Başlayınca Yine Gerginlik Çikti






Ezgi ÇAPA-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,() Kepçelerin ve hafriyat kamyonlarının kontak açmasıyla Validebağ korusu girişinde sabah saatlerinden bu yana devam eden sakinlik yerini gerginliğe bıraktı.

Şantiye alanında bulunan ağaçların vinç yardımı ile kökünden sökülerek kenara alınması, şantiye önünde bekleyen vatandaşların tepkisine neden oldu. Hafriyat kamyonlarının geçişini engellemek için yere oturan eylemcileri polis kalkanları ile 100 metre kadar ileri ittirerek kamyonların geçişini sağladı. Şantiye sahası önünde kalan bir kısım mahalle sakini kadın, kolkola girerek kamyonların inşaat alanına girmesine izin vermedi. Kadınlar önce 2 kadın polisin müdahalesiyle kaldırılmak istendi. Başarılı olunamayınca devreye Üsküdar Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri girdi. Yerde oturan kadınları zabıtalar zor kullanarak yerden kaldırdı. Kadınların yerden kaldırılmasıyla, kamyonlar birbiri ardına şantiye alnına girdi. Şantiyede çalışmalar devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.