Validebağ'da Sürpriz Ziyaretçi

Ramazan EĞRİ/İSTANBUL, () VALİDEBAĞ Korusu yanında bulunan alana inşaat yapılmasına karşı çıkan vatandaşların eylemleri devam ederken, eylemcilerin bugün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Validebağ eylemcilerine ziyarette bulunan Yeşiller/Avrupa...

09 Kasım 2014 Pazar 16:51
Validebağ'da Sürpriz Ziyaretçi






Ramazan EĞRİ/İSTANBUL, () VALİDEBAĞ Korusu yanında bulunan alana inşaat yapılmasına karşı çıkan vatandaşların eylemleri devam ederken, eylemcilerin bugün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Validebağ eylemcilerine ziyarette bulunan Yeşiller/Avrupa Hür İttifakı’nın Eşbaşkanı Rebecca Harms gazetecilere açıklamada bulundu. Harms, Avukat Can Ataklı ile tanıştığını anlatarak, "Avukat Can Bey, bana yeşil için kadınların öncülüğünde bir hareket olduğundan bahsetti. Bir parkı korumaya çalışıldığını öğrendim. Bunu çok ilginç bulup sizinle burada bulunmak istedim. İstanbul'da çok az yeşil kaldı. Bunu belediyenin tekrar gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Validebağ Korusu'nu da ziyaret ettim ve koruyu da çok beğendim. Buradaki cesur kadınlar, onların arkasındaki ailelerin ve dostların bu hareketinin başarılı olmasını yürekten diliyorum" dedi. Harms, daha sonra kendisine ikram edilen aşureden yedi.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.