Validebağ'da Yüzlerce Kişi Yürüdü

Ramazan EĞRİ -Ezgi ÇAPA / İstanbul, () VALİDEBAĞ Korusu'nun yanındaki alanda yapılan inşaatla ilgili mahalle sakinleri ve onlara destek verenlerin eylemi sürüyor. Akşam saatlerinde Acıbadem Caddesi üzerinde toplanan yüzlerce kişi, inşaat...

25 Ekim 2014 Cumartesi 22:58
Validebağ'da Yüzlerce Kişi Yürüdü






Ramazan EĞRİ -Ezgi ÇAPA / İstanbul, () VALİDEBAĞ Korusu'nun yanındaki alanda yapılan inşaatla ilgili mahalle sakinleri ve onlara destek verenlerin eylemi sürüyor. Akşam saatlerinde Acıbadem Caddesi üzerinde toplanan yüzlerce kişi, inşaat alanına bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından ise forum gerçekleştirildi. Eylem sırasında çevik kuvvet polisi de yoğun güevenlik önlemi aldı. Bazı gençler çevik kuvvet polislerinin bulunduğu bölümde top oynadı. Forumda avukat Can Atalay da bir konuşma yaparken Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ataşehir Şubesi de foruma katılanlara yemek dağıttı.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.