Van'da banka soygunu | Soyguncular 7 kişiyi rehin aldı

Van'da silahlı banka soyguncusu bir kamu bankasını soymaya kalktı. Alarm düğmesine basılmasının ardından polis binayı kuşattı. Soyguncu elinde silahla 7 banka çalışanının rehin aldı. Polis operasyon hazırlığında

24 Mart 2015 Salı 20:09
Van'da banka soygunu | Soyguncular 7 kişiyi rehin aldı






Van'da banka soygunu | Soyguncular 7 kişiyi rehin aldı

Vanda silahlı bir kişi bankayı soymaya kalktı. Banka görevlilerinin alarm düğmesine basmasının ardından özel TİM görevlileri ve çok sayıda polis ekibi bankaya geldi. 7 banka çalışanını silahla rehin alan soyguncuyu ikna etme çabaları sürüyor..

Görevliler alarm düğmesine basınca Van polisi alarma geçti. Bankanın etrafını kuşatan özel tim operasyon hazırlığı yapıyor.
 Van’da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu.

Abdurranmah Gazi Mahallesi’nde, Erciş Yolu üzerindeki bir kamu bankasının Tuşba Şubesi’ne saat 16.50 sıralarında gelen silahlı bir kişi, önce güvenlik görevlisini etkisiz getirip silahını aldıktan sonra soygun girişiminde bulundu.

Görevlilerin alarm düğmesine basmasıyla kısa sürede gelen güvenlik güçleri, banka şubesinin çevresini kuşattı. Teslim olması için yapılan çağrıya, personeli rehin alan soyguncu direnişi sürdürürken, polis operasyon hazırlığına başladı.
Son Güncelleme: 24.03.2015 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.