Varil koltuk takımına peş peşe sipariş geldi

KAYSERİ'de açılan Uluslararası 5'nci Mobilya Fuarı'nda bir firmanın fabrikanın deposundaki yapıştırıcı varillerinden yaptığı mobilya ilgi çekti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Sevyat Mobilya'nın üretim müdürü Kubilay...

25 Nisan 2015 Cumartesi 09:58
Varil koltuk takımına peş peşe sipariş geldi






KAYSERİ'de açılan Uluslararası 5'nci Mobilya Fuarı'nda bir firmanın fabrikanın deposundaki yapıştırıcı varillerinden yaptığı mobilya ilgi çekti.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Sevyat Mobilya'nın üretim müdürü Kubilay Paçal, atık malzemeden üretilen 'En çevreci ürün' olarak nitelendirdiği 'Varil mobilyaların' ilgi görmesine sevindiklerini söyledi. Paçal, mobilya üretiminde her zaman kullandıkları  yapıştırıcının bulunduğu varilleri geri dönüşüm amacıyla kullandıklarını belirterek, şöyle dedi:
"Ekolojik olan bir ürün ve bu atılacak olan varillerden ürettiğimiz koltuk takımları, bağ ve bahçeler için ideal. Gayet şık, otantik mekanlar için düşündüğümüz bir ürün oldu. Tamamen doğal, sadece şık görünmesi için boyandı. Diğer koltuklarda kullandığımız malzemeleri kullandık. Gayet şık ve dayanıklı bir ürün oldu. 4 kişilik bu takımın fiyatı; 1500 TL. Varilin yarısını kullanarak da orta sehpasını yaptık. Hepsi bir takım olarak sunuluyor. Sehpa varil, ters döndürülerek, içinde ateş yakılabilir ya da içine çiçek ekilebilir. Yağmur ve kar yağışı gibi ıslak ortamlarda bile etkilenmeden kullanılabilir. Özel, ithal ve su geçirmez kumaşlarla ürettiğimiz bir ürün."
Patent ve tasarımının tamamen kendilerine ait olduğunu belirten Kubilay Paçal, mobilya üretiminde kullandıkları yapıştırıcılar bulunan ve daha sonra hurdacıya gitmek üzere depoladığı varilleri koltuğa dönüştürme düşüncelerinin gerçeğe dönüştüğünü vurguladı. Paçal, "Bu ürün ilk kez mobilya fuarında tanıtıldı. Albenili renklerden oluşan varil mobilyalar için yurt içinden ve dışından siparişler aldık. Irak başta olmak üzere pek çok Ortadoğu ülkesindeki müşteriler sipariş verdi. Sahil kentlerideki kentler ve ilçelerden de çok sayıda parekende sipariş teklifi geldi" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.