Vestel Beyaz Eşya’ya Japonya’dan ödül

- Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Erdoğan: -"Üretim verimliliğinden, kayıpları en aza indirmeye, makina etkinliğini artırma çalışmalarından hat verimliliğini artırmaya, tüm iyileştirme çalışmalarını bütün Vestel ekibi birlikte düşünüyor ve uyguluyoruz"

19 Şubat 2018 Pazartesi 13:04
Vestel Beyaz Eşya’ya Japonya’dan ödül






İSTANBUL (AA) - Vestel Beyaz Eşya, 2014 yılında Japonya’da aldığı Toplam Üretken Bakım (TPM) Mükemmellik Ödülü’nün ikinci aşaması olan TPM Süreklilik Ödülü’nü de kazandı. Vestel Beyaz Eşya, bu başarı ile 6 ayrı fabrika, 6 ayrı ürün çeşidi ile aynı anda bu ödül alan dünyadaki ilk ve tek şirket oldu.

Vestel açıklamasına göre, Japon Fabrika Bakım Enstitüsü (JIPM-Japan Institute of Plant Maintenance) tarafından 2014 yılında TPM Mükemmellik Ödülü’ne layık görülen Vestel Beyaz Eşya, bu yıl da TPM Süreklilik Ödülü’ nü kazandı. TPM faaliyetlerini 2011 yılından bu yana sürdüren Vestel Beyaz Eşya, bu başarı ile 6 ayrı fabrikası ile aynı anda ödül alan dünyadaki ilk ve tek şirket oldu.

Vestel Beyaz Eşya, günümüzün en önemli yönetim sistemlerinden biri olan TPM felsefesini ve araçlarını sistemine entegre ederek, tüm süreçlerinde gerçekleştirdiği sürekli iyileştirme faaliyetleri ile verimliliği artırmayı sağladı. Japon Fabrika Bakım Enstitüsü’nün TPM ödülleri 5 aşamadan oluşuyor: Mükemmellik Ödülü, Süreklilik Ödülü, Özel Ödül, İleri Özel Ödül ve Dünya Standartlarında Üretim Ödülü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan,"Bir Japon uygulaması olan Toplam Üretken Yönetim faaliyetleri günümüzün en önemli yönetim sistemlerinden biri. Dördüncü sanayi devrimi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 çağında hata payını sıfıra indirmek ve verimliliği artırmak çok kıymetli. Vestel Beyaz Eşya olarak 2011 yılından bu yana TPM faaliyetlerini yürütüyoruz. Bu sistem sayesinde çalışanlarımızın yaratıcılıklarını teşvik ederek üretime daha verimli katılımlarını sağlıyoruz. Üretim verimliliğinden, kayıpları en aza indirmeye, makina etkinliğini artırma çalışmalarından hat verimliliğini artırmaya, tüm iyileştirme çalışmalarını bütün Vestel ekibi birlikte düşünüyor ve uyguluyoruz. Bu çalışmalarımızın böylesine prestijli bir kazanması bizi çok gururlandırıyor. Tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Vestel Beyaz Eşya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.