Vodafone Kristal Elma'da 33 ödül aldı

- Vodafone Türkiye, reklam dünyasının prestijli ödüllerinden Kristal Elma Festivali'nden 33 ödülle döndü

19 Ekim 2017 Perşembe 10:41
Vodafone Kristal Elma'da 33 ödül aldı






İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, reklam dünyasının prestijli ödüllerinden Kristal Elma Festivali'nden 33 ödülle döndü.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirketin kreatif ajansları Tribal Worldwide Istanbul, Team Red ve C-Section, Reklamcılar Derneği tarafından 29'uncusu düzenlenen Kristal Elma Festivali'nde 13 Kristal, 11 Gümüş ve 8 Bronz Ödül kazandı.

Vodafone Türkiye ayrıca, bu yıl ilk kez verilen Yılın Yaratıcılığa Cesaret Veren Reklamveren Özel Ödülü'nün de sahibi oldu.

Bu yıl 2 bin 527 başvurunun değerlendirildiği yarışmada 7 büyük, 151 Kristal Elma, 157 Gümüş ve 167 Bronz olmak üzere toplam 482 ödül dağıtıldı.

Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Ebru Özgüç, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türk reklam sektörünün prestiji olarak bilinen Kristal Elma Ödülleri'nden farklı dal ve kategorilerde toplam 33 ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gerçekleştirdikleri iletişim çalışmalarında aldıkları bu önemli sonucun, sektördeki başarılarını bir kez daha tescillediğini aktaran Özgüç, "Tüketici nezdinde bir güven markası olduğumuzu ve her geçen gün daha da büyüdüğümüzü, aldığımız ödüllerle de teyit etmiş olduk. Vodafone Türkiye olarak, önümüzdeki yıllarda da kreatif ajanslarımızla verimli işbirliğini ve akılda kalıcı kampanyalara imza atmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
VodafoneKristal Elma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.