Vodafone özel indirim ve fırsatlarla maraton coşkusunu katlayacak

- Vodafone’lular, “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında çeşitli markalarda özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek

04 Kasım 2017 Cumartesi 11:27
Vodafone özel indirim ve fırsatlarla maraton coşkusunu katlayacak






İSTANBUL (AA) - Vodafone’lular, “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında çeşitli markalarda özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 12 Kasım Pazar günü “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında Vodafone’lular için kasım ayı boyunca çeşitli markalarda indirim ve fırsatlar sunulacak.

Vodafone, hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik olarak sunacağı marka indirim ve fırsatlarıyla maraton coşkusunu daha da artıracak.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na özel olarak, Pinkberry’den frozen yoğurt alan tüm Vodafone’lulara küçük boy frozen yoğurt hediye edilirken, tüm Juico ürünlerinde de yüzde 25 indirim yapılacak. Bu kampanyalardan yararlanmak için "PINKBERRY" ya da "JUICO" yazıp 6666’ya SMS göndermek ya da Avantaj Cepte mobil uygulamasını kullanmak yeterli olacak.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na özel olarak, Emaar Akvaryum’da çocuklar için 1 bilet alan Vodafone’lulara 2. bilet hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak için Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda mobil uygulamalarını kullanmak yeterli olacak. Diğer yandan, Boyner’de çocuk ve aktif spor kategorilerinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Vodafone’lular için 25 TL anında indirim yapılacak.

Vodafone ayrıca, halk koşusunun bitiş noktası olan Vodafone Park’ın yakınlarındaki Nişantaşı Topağacı bölgesinde de abonelerine sürpriz indirimler sunacak. Buna göre, Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na özel olarak, Sixty Beans’te ve Gravite Coffee’de tüm ürünlerde Vodafone’lulara yüzde 15 indirim yapılacak. Vodafone’lular Son Topağacı’nda da yüzde 15 indirim hakkına sahip olacak. Bu indirimlerden yararlanmak için Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda mobil uygulamaları kullanılabilecek.

Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 kilometre), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride koşulacak. Avrupa’nın en iyi 11, dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan maratona bu yıl 30 bin çipli sporcunun katılması bekleniyor.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve "www.maraton.istanbul" adresinden ulaşılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Vodafone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.