Vodafone'dan FreeZone'lulara İrlanda'ya seyahat imkanı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri'nden alan genç FreeZone'lular arasında yapılacak çekilişle 1 çifte Star Wars filminin kült sahnelerinin çekildiği lokasyonları görmek üzere İrlanda’ya seyahat etme imkanı...

18 Aralık 2017 Pazartesi 11:44
Vodafone'dan FreeZone'lulara İrlanda'ya seyahat imkanı






İSTANBUL (AA) - Vodafone, Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri'nden alan genç FreeZone'lular arasında yapılacak çekilişle 1 çifte Star Wars filminin kült sahnelerinin çekildiği lokasyonları görmek üzere İrlanda’ya seyahat etme imkanı sunacak.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Star Wars hayranı genç abonelerini mutlu edecek bir kampanyaya imza atıyor.

Vodafone, dünyayla aynı anda Türkiye’de de vizyona giren "Star Wars: Son Jedi" filmine özel olarak tasarladığı ve sınırlı süre geçerli olacak Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile FreeZone’lu gençlere çeşitli ayrıcalık ve faydalardan oluşan bir Star Wars deneyimi sunuyor.

Galaktik Paketleri'nden alan genç FreeZone'lular arasında yapılacak çekilişle 1 çifte Star Wars filminin kült sahnelerinin çekildiği lokasyonları görmek üzere İrlanda'ya seyahat etme imkanı sunulacak.

Ayrıca, FreeZone’lu gençlere Star Wars filmini bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmeleri için 2 kişilik sinema bileti hediye edilirken; Vestel, bunlardanistiyorum, ToyzzShop gibi markaların Star Wars lisanslı ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler sağlanacak.


-Drone'dan ışın kılıcına, Star Wars temalı yüzlerce hediye


Galaktik Paketleri ile gençlere yüzlerce Star Wars hediyesinden birini kazanma şansı da sunulacak. Buna göre, 5 kişiye Star Wars filmlerinden esinlenilerek tasarlanan drone, 100 kişiye Star Wars ışın kılıcı, 250 kişiye Star Wars figürü ve 500 kişiye Star Wars USB’si hediye edilecek.

Galaktik S, Galaktik M ve Galaktik L olmak üzere 3 ayrı paket halinde ve ayda 5 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile gençler, 2 GB’ye kadar mobil internete sahip olabilecek. Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri’nden yararlanmak ve bilgi almak için www.vodafonefreezone.com adresi ziyaret edilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone FreeZone ile gençlere yeni özgürlük alanları sunduklarını belirtti.

Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturdukları Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdürdüklerini aktaran Aksoy, bütün dünyayla aynı anda Türkiye'yi de saran Star Wars heyecanında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile gençlere Star Wars keyfini ayrıcalıklı yaşama imkanı sunduklarını dile getirdi.

Genç abonelerin Galaktik Paketleri ile Star Wars çekimleri için İrlanda'da kullanılan lokasyonları gezme şansının yanı sıra pek çok ayrıcalığa da sahip olacağını dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Gençlere Star Wars filmini bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmeleri için 2 kişilik sinema bileti hediye edeceğiz. Vestel, bunlardanistiyorum, ToyzzShop gibi markaların Star Wars lisanslı ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler sağlayacağız. Ayrıca, FreeZone’lu gençlere, çekilişle, drone'dan ışın kılıcına, yüzlerce Star Wars temalı hediyeden birini kazanma şansı sunacağız. Vodafone FreeZone ile gençlerin kendilerine çizdikleri özgürlük yolculuğunda onlara dijital yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz."



Anahtar Kelimeler:
VodafoneFreeZone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.