Workup Programı girişimleri Silikon Vadisi’ni ziyaret etti

- İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House bünyesinde yürütülen Workup Girişimcilik Programı'nın ilk dönem girişimlerinden başarılı 4 girişim, Silikon Vadisi’ni gezdi

09 Kasım 2017 Perşembe 18:38
Workup Programı girişimleri Silikon Vadisi’ni ziyaret etti






İSTANBUL (AA) - İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House bünyesinde yürütülen Workup Girişimcilik Programı'nın ilk dönem girişimlerinden başarılı 4 girişim, Silikon Vadisi’ni ziyaret etti.

İş Bankası açıklamasına göre, banka tarafından organize edilen Silikon Vadisi gezisine katılmaya hak kazanan girişimler, program hedeflerini yakalayan Banamama, Boostify, E-Kira ve Octovan oldu.

Workup girişimcilik programının baş mentorü Ömer Erkmen ve programın yürütücüsü Hackquarters kurucusu Kaan Akın da banka yöneticileri ile birlikte girişimlere gezi boyunca eşlik etti.

Ekim ayı sonunda San Francisco’ya giden Workup ekibi, İş Bankası ile birlikte bir hafta boyunca Silikon Vadisi’nde aralarında Facebook, Apple, Twitter, Indiegogo, Udacity, Optimizely, UBER ve Coinbase’in de bulunduğu 19 teknoloji şirketiyle görüşerek fikir alışverişinde bulundu, iş yapış kültürleri hakkında bilgi aldı. Ekip, aynı zamanda Draper Universitesi ve 500 Startups’ın Demo Day etkinliklerine de katılarak farklı dikeylerde birçok startup’ın sunumlarını dinleme fırsatı yakaladı.


- Workup girişimleri Demo Day etkinliği için hazırlıklara başladı


Ekip, global düzeyde hizmet veren online eğitim platformu Udemy’nin kurucusu Eren Bali ile de buluştu. Bali’nin bu yıl yatırım alarak hayata geçirdiği Carbon Health Şirket Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada Workuplılar, Bali’nin üniversite yıllarından bugüne başarı hikayesini dinleme fırsatı buldu.

Silikon Vadisi gezisinden kendi girişimlerini geliştirmeye yönelik farklı bakış açıları kazanarak dönen Workup girişimleri, 6 aylık programın son günü olan 24 Kasım’da gerçekleşecek Demo Day etkinliği için hazırlıklara başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.