YALOVA'DA 14 ARALIK'A SESSİZ TEPKİ

Süheyla GÖZDERELİLER/ YALOVA,()-YALOVA’da yaklaşık 300 kişilik grup, İstanbul merkezli 14 Aralık operasyonunu protesto etti. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde ellerinde Zaman Gazetesi ve Türk bayrağı bulunan grup, 14 Aralık...

22 Aralık 2014 Pazartesi 17:07
YALOVA'DA 14 ARALIK'A SESSİZ TEPKİ






Süheyla GÖZDERELİLER/ YALOVA,()-YALOVA’da yaklaşık 300 kişilik grup, İstanbul merkezli 14 Aralık operasyonunu protesto etti.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen eylemde ellerinde Zaman Gazetesi ve Türk bayrağı bulunan grup, 14 Aralık operasyonu’na tepki gösterdi. Eyleme katılanların bir bölümü ise ağzına siyah bant taktı. Eyleme katılanlar ellerinde ‘Herkes Sussa Zaman Susmaz’, ‘Allah Var Gam Yok’, ‘Büyük Baharın Arefesi’, ‘Sanata ve Demokrasiye Darbe’ yazılı dövizler açtı.
Yaklaşık bir saat süren sessiz eylemin ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.