Yarışmayı kazanana Yaşar Kemal heykeli

KAYSERİ’de faaliyet gösteren Çıra Sanat Atölyesi Sorumlusu Uygur Orhan, bir süre önce hayatını kaybeden yazar Yaşar Kemal anısına şiir yarışması düzenlediklerini ve birinci gelene de ünlü romancının heykelini hediye edeceklerini...

09 Mart 2015 Pazartesi 13:34
Yarışmayı kazanana Yaşar Kemal heykeli






KAYSERİ’de faaliyet gösteren Çıra Sanat Atölyesi Sorumlusu Uygur Orhan, bir süre önce hayatını kaybeden yazar Yaşar Kemal anısına şiir yarışması düzenlediklerini ve birinci gelene de ünlü romancının heykelini hediye edeceklerini söyledi.
Çıra Sanat Atölyesi Sorumlusu Uygur Orhan, 2-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek şiir yarışmasında konu başlıklarının Yaşar Kemal’in de hayatı boyunca dillendirdiği 'Barış, özgürlük ve kardeşlik' konulu olacağını söyledi. Yarışmaya katılmak isteyenlerin sosyal medya aracılığıyla da şiirlerini gönderebileceğini ifade eden Orhan, “Şiir yarışmamıza katılmak için herkese sende yaz, mısralarımız barışa, kardeşliğe ve özgürle adanmış bir hayat için dile gelsin diye sesleniyoruz" dedi.
Diğer yandan yarışmayı kazanana usta yazarın heykelini hediye edeceklerini ve heykeli de kendisinin yaptığını belirten Orhan, daha önce de Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz’ın heykellerini yapıp, ailelerine hediye etmişti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.