Yasemin Özilhan İpekyol için hazırladığı koleksiyonunu tanıttı

GAZİANTEP (AA) - Yasemin Özilhan İpekyol için hazırladığı koleksiyonunu Gaziantep'te tanıttı.Özilhan, Sanko Park'ta düzenlenen tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, koleksiyonu 6 ayda tamamladıklarını söyledi.Koleksiyonun...

07 Kasım 2017 Salı 16:18
Yasemin Özilhan İpekyol için hazırladığı koleksiyonunu tanıttı






GAZİANTEP (AA) - Yasemin Özilhan İpekyol için hazırladığı koleksiyonunu Gaziantep'te tanıttı.

Özilhan, Sanko Park'ta düzenlenen tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, koleksiyonu 6 ayda tamamladıklarını söyledi.

Koleksiyonun 35 parçadan oluştuğunu anlatan Özilhan, şunları kaydetti:

"Maskülen ve feminen tarzların bir arada olduğu koleksiyon. Ekose kazaklar, kabanlar var. Üç renkten oluşuyor kuru bal kabağı, siyah krem renkleri tercih ettik. Ekoseli takım, beli korseli kazaklar ve ceketler var. İlgiden çok memnunuz. Türkiye'nin farklı illerine gidiyoruz. Gaziantep'te de büyük bir ilgi var. Satışlardan memnunuz. Kombin soranlar, tavsiye isteyenler oluyor. Kışın daha çok soft renkler tercih ediliyor. Ben kendi renklerimi yansıttım. Beyaz renkler yazın çok kullanılıyordu. Artık kışın da kullanılmaya başladı."

Özilhan, toplantıda hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.