Yatağa Mahkum Buse'ye Gönüllülerden Havalı Yatak

KIRIKKALE'de doğuştan yatağa mahkum kalan, konuşamayan ve sadece gülümseyen 17 yaşındaki Buse Deniz'e gönüllü Gençlik Merkezi üyeleri havalı yatak alıp hediye ederken, ailenin gönüllerini aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'İyilik...

01 Ekim 2014 Çarşamba 12:22
Yatağa Mahkum Buse'ye Gönüllülerden Havalı Yatak






KIRIKKALE'de doğuştan yatağa mahkum kalan, konuşamayan ve sadece gülümseyen 17 yaşındaki Buse Deniz'e gönüllü Gençlik Merkezi üyeleri havalı yatak alıp hediye ederken, ailenin gönüllerini aldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'İyilik Ağacı Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer almak istediklerini belirten Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin gönüllü üyeleri, Buse Deniz'e yardımcı olmak istedi. Üyeler, doğuştan yatağa mahkum 17 yaşındaki Buse Deniz'in daha rahat yatması için havalı yatak alıp, teslim etti. Konuşamayan ve sadece gülen Buse Deniz'in ise mutluluğu gözlerinden kaçmadı.
Doğuştan yatalak hasta olarak evinde yatan Buse Deniz'in ailesi, kızları için yapılan havalı yatağın çok anlamlı bir yardım olduğunu belirtti. Kırıkkale Gençlik Merkezi üyeleri ise her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almayı kendileri için bir borç olarak gördüklerini belirterek, "yardımlarımız sürecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.