Yeni emekliler ilk maaşını Akbank'tan çekebilecek

- Bankanın SGK ile imzaladığı protokol kapsamında, 1 Ağustos'tan sonra emekli olanlar ilk emekli maaş ve ikramiyelerinin yatırılması için Akbank'ı tercih edebilecek

10 Ağustos 2017 Perşembe 12:01
Yeni emekliler ilk maaşını Akbank'tan çekebilecek






İSTANBUL (AA) - Akbank'ın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzaladığı protokol kapsamında 1 Ağustos'tan sonra emekli olanlar ilk maaşlarını bankadan alabilecek.

Bankanın açıklamasına göre, Akbank, 1 Ağustos ve sonrası emekliye ayrılan SGK'lı çalışanların ilk maaş ve ikramiye ödemelerine aracılık etmeye başladı.

Yapılan anlaşmayla emekliye yeni ayrılan SGK'lı çalışanlar, ilk emekli maaşlarının ve emekli ikramiyelerinin ödeneceği bankayı Akbank olarak seçebilecek, aynı zamanda 450 TL'ye varan nakit promosyondan faydalanacak. Bunun için Akbank müşterisi olsun ya da olmasın, yeni emeklilerin çalıştıkları kuruma veya SGK'ya banka tercihlerini Akbank olarak iletmeleri yeterli olacak.


- "Emeklilerimizin ilk günden itibaren yanındayız"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, anlaşmanın, yeni emekliye sunulabilecek ayrılacaklar açısından önemli bir gelişme olduğunu belirterek, uzun yıllar ülkeye hizmet ederek emekliye ayrılan tüm yeni emeklilerin ilk günlerinden itibaren yanlarında olabilmek için çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.

Yeni emeklilerin ilk maaş ve ikramiyelerini artık diledikleri Akbank şubesinden alabileceklerini ve kendilerine sunulan tüm ayrıcalıklardan faydalanabileceklerini aktaran İsfendiyaroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Akbank; 450 TL'ye varan promosyonun yanı sıra, emekli maaş müşterilerine şubelerinde öncelikli hizmet veriyor, müşterilerinin maaş hesaplarından yapacakları havalelerini ve dijital kanallarda EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştiriyor. Üstelik, Neo maaş kartlarıyla tüm bankaların ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme olanağı ile emekliler zahmet çekmeden maaşlarını diledikleri an çekebiliyor. Bununla birlikte emeklilere özel, dosya masrafsız ihtiyaç kredisi ve vadeli mevduatta özel oranlar sunan Akbank, ülke çapında yaygın Şube ve ATM ağı ile yeni emeklilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleriyle öne çıkıyor."

Anahtar Kelimeler:
Akbank
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.