Yeşilay Haftası, pasta kesilerek kutlandı

Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İstanbul, () - YEŞİLAY'ın kuruluşunun 95'inci yıldönümü, Beşiktaş Meydanı'nda pasta kesilerek kutlandı. Yeşilay yöneticileri ve çalışanları tarafından kesilen pasta vatandaşlara ikram edildi. 1-7...

05 Mart 2015 Perşembe 21:49
Yeşilay Haftası, pasta kesilerek kutlandı






Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İstanbul, () - YEŞİLAY'ın kuruluşunun 95'inci yıldönümü, Beşiktaş Meydanı'nda pasta kesilerek kutlandı. Yeşilay yöneticileri ve çalışanları tarafından kesilen pasta vatandaşlara ikram edildi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası, 'İyiliğin Sağlığın Peşinde 95 Yıl' sloganıyla hafta boyunca yapılan etkinliklerle kutlanıyor. Hafta kapsamında, Yeşilay'ın 95'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Beşiktaş Meydanı'nda pasta kesilerek kutlama yapıldı. Yeşilay'ın kuruluş yılı olan 1920 yılını temsilen saat 19.20'de Genel Müdürü Savaş Yılmaz ve Yeşilay çalışanları tarafından kesilen pasta, vatandaşlara ikram edildi. Bazı vatandaşların pastayla selfie yaptığı gözlendi.



7 MART'TA MUSTAFA SANDAL KONSERİ

Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz, Yeşilay'ın 95 yıldır bağımlılıkla mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, Bağımlılık her geçen yıl çeşidini ve önemini artırarak bütün toplumlar için risk oluşturmaktadır. Bu sebeple Yeşilay her gün güçlenerek bu mücadeleyi yapmak durumundadır. Özellikle gençleri ve çocukları toplumumuzun geleceği için, üretkenliği için bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan korumamız gerekmektedir. Yeşilay bu misyonunu 95 yıldır yerine getirmektedir. Yeşilay'ın 95. yıldönümünü kutlamak için buraya geldik. Yeşilay haftasında bir sürü etkinliğimiz oluyor. Beşiktaş standı bizim etkinliklerimizin birleştirilip topluca vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz bir stant. İçerisinde eğitim faaliyetleri var, çocuklar için boyama gibi etkinlikler var, karikatür sergimiz var, fotoğraf sergimiz var. Yeşilay Haftası'nın kapanış tarihi olan 7 Mart tarihinde de Mustafa Sandal konseri vereceğiz. Sinan Erdem Spor Salonu'nda, tamamen ücretsiz bir halk konseri olacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.