Yılbaşına özel hediye alternatifleri

2015 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala tatlı bir heyecan sarmış durumda hepimizi. 2016 yılını karşılarken sevdiklerimiz tarafından tebbessümle hatırlanmak istediğiniz bu özel günde nasıl bir hediye alacağınızı düşünürsanız bu haberimiz tamda size göre.

18 Aralık 2015 Cuma 12:09
Yılbaşına özel hediye alternatifleri






 Yılbaşına özel hediye alternatifleri
 
Yılbaşında sürpriz hediyeler almak, sevdiklerinizi özel hissettirmek istiyorsanız haberimizin detaylarını okumalısınız. İşte en güzel yılbaşı hediyesi önerilerimiz...

1) Kişiye Özel Kitap Ayracı:

Sevdiklerinizin, yeni yılda kitap sevgisi devam etsin istiyorsanız, yanından kitap eksik etmeyen dostlarınıza, öğrenci kardeşlerinize veya iş yerinden mesai arkadaşlarınıza uygun fiyatlı bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, üzerini tarih, mesajınız ve hediye edeceğiniz kişinin isim soy ismini de yazdırarak dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz bir kitap ayracı sizin hediyenizi özel kılacaktır.

2) Resimli kupa bardaklar:

Bu yılbaşında sevdiklerinize yeni yıl kartpostalı atmanıza gerek yok. Zira karşınızda yılbaşıyla ilgili en güzel dileklerinizi üzerine taşıyabileceğiniz harika bir kupa bardak var. Böylelikle de sevdikleriniz en güzel yılbaşı mesajlarınızı hem çaylarını afiyetle yudumlarken okuyabilecek; hem de yılın sadece 1 günü değil, her günü okuyacaklar. Erkek ve kız arkadaşlarınıza, eşinize, sevgilinize, anne ve babanıza özel olarak hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Yeni Yıldan Dileklerim Kupa Bardak, en güzel yılbaşı hediye seçeneklerinden biri olarak aklınızda bulunmalı.

3) Kişiye özel çakmak:

Yeni yılı sımsıcak bir hatırayla anımsamak isteyenlere çam sakızı çoban armağanından birazcık öte, şirin bir hediye önerimiz daha var. Yeni yılın canlı ve sımsıcak renkleriyle hazırlanmış, yılbaşı figürleri olan Noel baba ve geyikle süslenmiş, mesajınıza özel bir yılbaşı çakmağı. 

4) Sevdiğiniz kişiye özel koku:

Çok klişe gibi gelsede aslında parfüm her zaman ilk sırada yer alan hediyelerden. Parfüm bu yılbaşında çok moda. Klasik olsa da sevdiğinizin hoşuna gidecek kokusunu seçmek onu mutlu edecektir.

5) Yılbaşına özel bakım çantası:

Cilt bakımına çok önem veren kadınlar için  her an ellerinin altında olabilecek minik bakım çantası basit gibi görünsede aslında bakımı seven bayanlar için bir nimet. İçerisini el, dudak ve vücut kremi ile doldurabileceğiniz bakım çantası ideal bir hediye olabilir.

6) Atkı ve eldiven:

Soğuktan koruyacak ve karlı günlerin geleceğini düşünerek bu kış yine bir numara hediye atkı ve eldiven ikilisi. İster takım atkısı ister isminizi yazacak atkılar sizin için Sevdiğinizi mutlu etmenin bir yoludur.

7) 2016 yılı ajandaları:

Özellikle çalışanların el altında bulunması gereken ajandayı kişiselleştirerek alternatif bir hediye sunabilirsiniz. Ajandanın ön kapağına hediye edeceğiniz kişinin fotoğrafını ya da birlikte çekindiğiniz özel bir kareyi yerleştirmeniz hediyenizi özel kılacaktır.
Son Güncelleme: 18.12.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.