Yırtık Ayakkabılı Madenci Babasına Yardım Yağdı

Mehmet Kayhan YILDIZ- Hasan DÖNMEZ/ERMENEK (Karaman), () - KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybedenlerden 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe’nin cenaze namazında ayağında yırtık lastik ayakkabıyla...

21 Kasım 2014 Cuma 13:23
Yırtık Ayakkabılı Madenci Babasına Yardım Yağdı






Mehmet Kayhan YILDIZ- Hasan DÖNMEZ/ERMENEK (Karaman), () - KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybedenlerden 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe’nin cenaze namazında ayağında yırtık lastik ayakkabıyla saf tutmasıyla gündeme gelen 75 yaşındaki Recep Gökçe ve ailesine Türkiye’nin dört bir yanından yardım yağdı.
Ermenek İlçesi Kazancı Beldesi Gökçeler Mahallesi’nde 2 gün önce defnedilen oğlunun ve aynı mahallede oturan komşuları madenci Mehmet Tokat için verilecek olan taziye yemeğine katılan Recep Gökçe, hazırlıklara yardımcı oldu.
CEKETTEKİ DELİKLER
Kurulan çadırın yapılmasına yardım eden Recep Gökçe’nin yeni alınan lastik ayakkabıları giydiği görüldü. Yemek hazırlıklarından dolayı basın mensuplarıyla konuşmak istemeyen Recep Gökçe’nin üzerinde delikler bulunan ceketi de dikkat çekti.
Bu arada Ermenek İlçesi’ne bağlı Kazancı Beldesi’ne ait belediye ekipleri de yemeğin verileceği yol ve alana kum döktü. Taziye yemeğini ise yine mahalle imamlarının devreye girerek verildiği öğrenildi.
TELEFONUMUZ HİÇ SUSMADI

Maden faciasında hayatını kaybeden Tezcan Gökçe’nin ağabeyi Osman Gökçe babasının basında yırtık lastik ayakkabısıyla gündeme gelmesinin ardından Türkiye’nin dört bir yanından yardım için telefonlar aldıklarını söyledi. Yardım için kendilerine ulaşanlara teşekkür eden Osman Gökçe, şunları söyledi:
''Devletimize de milletimize de Allah razı olsun. Maddi ve manevi yönden birçok yardım geldi. Telefonumuz hiç susmadı. Yardım etsinler ya da etmesinler aradıkları için teşekkür ediyorum. Kıyafet ve ayakkabıdan çok maddi olarak yardımlar geldi. Anne ve babamın dişlerinin de yapılması için bazı doktorlar devreye girmişler. Bu konuda direk bana bir müracaat gelmedi ama sonra anne ve babamın dişlerini de yaptıracağız.''
ARTIK AYAKKABIYI KONUŞMAK İSTEMİYORUZ
Babası Recep Aktaş’ın yırtık lastik ayakkabısı ile gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine oğlu Osman Gökçe, ''Bu konuyu çok konuşmak istemiyoruz. Çok rahatsız oluyoruz. Babama ayakkabı almak için birçok kişi telefonla bana ulaştı. Milletimizden Allah razı olsun. Çok anlayış gösterdiler ve yardımcı oldular'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.