Yol kazısında 60 yıl önce yapılan hela bulundu

Tokat Erbaa ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışması sırasında asfalt yolun altında eski bir umumi tuvalet bulundu.

25 Şubat 2016 Perşembe 18:35
Yol kazısında 60 yıl önce yapılan hela bulundu






Yol kazısında 60 yıllık hela bulundu

Tokat'a bağlı Erbaa ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışması sırasında asfalt yolun altında eski bir umumi tuvalet bulundu.

Erbaa Belediyesi'ne bağlı ekipler bugün Gaziosmanpaşa Mahallesi, Gazi Bulvarı üzerinde altyapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında kepçeyle kazılan yolun altından duvarla örülü boş bir odacık bulundu. Belediye ekipleri incelemek için çalışmalarına ara verdi.

Çevredeki vatandaşların merakını çeken odanın yaklaşık 60 yıl önce ilçede kullanılan ve zaman içerisinde yolun altında kalan umumi tuvalet olduğu belirlendi. Ekipler incelemenin ardından yapının içerisini toprak malzeme ile doldurarak yolun üzerini asfaltla kapattı.
Son Güncelleme: 25.02.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.