Yollarına çiçekler döktüler

BODRUM'daki dört yıldızlı bir otel, sezonunun ilk turistlerini çiçeklerle karşılayıp, içecek ikram etti. Turistlerin yürüdüğü halıya da çiçekler saçıldı. Bodrum'a gelen Hollanda ve Belçikalı toplam 55 turist için, konaklayacakları...

26 Nisan 2015 Pazar 17:37
Yollarına çiçekler döktüler






BODRUM'daki dört yıldızlı bir otel, sezonunun ilk turistlerini çiçeklerle karşılayıp, içecek ikram etti. Turistlerin yürüdüğü halıya da çiçekler saçıldı.
Bodrum'a gelen Hollanda ve Belçikalı toplam 55 turist için, konaklayacakları İçmeler Mevkisindeki 4 yıldızlı Forever Clup önünde sürpriz bir karşılama yapıldı. Otelin operasyon müdürü İbrahim Tarım ve personelinin yer aldığı karşılamada, havalimanından transferlerini yapan araçlardan inen turist kafilesindeki kadınmlara karanfil verildi. İçecek ikram edilen turistlerin otele girişlerinde yürüyüp geçecekleri halı üzerine çiçekler saçıldı. Turistler bu sürpriz karşılama nedeniyle önce şaşırdı, sonra mutluluklarını ifade etti.
Hollandalı turist Rosemary Malle, Türkiye'ye ikinci gelişi olduğunu belirtip, bu şekilde karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belçika'dan eşi Harleen Dumortier ile Türkiye'ye ilk kez geldiklerini anlatan Filip Dumortier de karşılamanın kendileri için sürpriz olduğunu belirtip, "Çok güzeldi. Herkese teşekkür ederim" dedi.
2015 turizm sezonunun hayırlı olmasını dileyen otelin operasyon müdürü İbrahim Tarım da 18 yıldır sezon açılışında karşılama törenleri yaptıklarını söyledi. Tarım "Davul zurna ile de karşıladığımız misafirlerimiz oldu. Her sene farklı bir şey yapmaya çalışıyoruz. Bütün çalışanlarımızla birlikte misafirlerimizi evimize gelmiş gibi hissediyor ve güler yüzle karşılıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.