YTÜ İşletme Kulübünden iki iddialı proje

İSTANBUL, () YILDIZ Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, “AdMark’15” ve “Kariyer Panayırı” etkinlikleri ile öğrencilere kariyer geliştirme imkanı tanıyacak. Her iki etkinlik de bütün üniversite öğrencilerine...

06 Mart 2015 Cuma 09:59
YTÜ İşletme Kulübünden iki iddialı proje






İSTANBUL, () YILDIZ Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, “AdMark’15” ve “Kariyer Panayırı” etkinlikleri ile öğrencilere kariyer geliştirme imkanı tanıyacak. Her iki etkinlik de bütün üniversite öğrencilerine açık ve ücretsiz olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü, AdMark'15 ve Kariyer Panayırı organizasyonlarıyla üniversite öğrencilerinin kariyer planlarına destek sağlayacak. Admark'15 ile öğrencileri ve iş dünyasını bir araya getirmeyi planlayan işletme kulübü Kariyer Panayırı ile söyleşileri eğlenceyle birleştirecek.
ADMARK'15

AdMark'15 ile öğrencileri pazarlama trendleriyle, konvansiyonel ve dijital pazarlama stratejileriyle, kreatif düşüncenin reklama dönüşüm süreciyle ve reklamcılık sektörünün bilinmeyenleri ile buluşturacak olan Yıldız İşletme Kulübü, pazarlama ve reklamcılık sektörünün en yaratıcı beyinlerini iki gün boyunca Elektrik - Elektronik Fakültesi Konferans Salonu'nda konuk edecek.

“Bir hedef yaratın, bir iş değil” sloganını kullanan AdMark’15, öğrencilerin sektöre bakış açısını değiştirecek. Sertifikalı olan etkinlik, Yıldızlı öğrencilerin yanı sıra, tüm üniversite öğrencilerine açık ve ücretsizdir. Etkinliğin en önemli özelliklerinden biri, öğrencilerin salona kapanıp alışılmış bir şekilde şirket sunumlarını izlemektense, dışarı çıkıp bir taraftan şirketlerin üst düzey yöneticileriyle birebir görüşerek staj başvurularını, yapabilmeleri olacak. Etkinlik 17-18 Mart günü YTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek.

KARİYER PANAYIRI

YTÜ İşletme kulübünün bir etkinliği olan Kariyer Panayırı da, 24-25-26 Mart’ta Davutpaşa Kampüsü Eski Fen-Edebiyat Fakültesi önündeki 1500 metrekarelik çadırda gerçekleştirilecek. Sponsor firmalar, turnuvalar, çeşitli eğlence olanakları ve Kariyer Panayırı Söyleşileri ile üç gün sürecek olan Kariyer Panayırı tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.