Zakkum BEÜ’deki yardım kampanyasında sahne aldı

ZONGULDAK’ta Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) ünlü rock grubu Zakkum’un sahne aldığı yardım kampanyasında öğrencilerden toplanan kıyafetler, kitap ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilecek. BEÜ...

30 Mart 2015 Pazartesi 23:06
Zakkum BEÜ’deki yardım kampanyasında sahne aldı






ZONGULDAK’ta Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) ünlü rock grubu Zakkum’un sahne aldığı yardım kampanyasında öğrencilerden toplanan kıyafetler, kitap ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilecek.
BEÜ Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği ve 'Tebessüm' adı verilen kampanya kapsamında öğrencilerden kıyafet, kitap ve kırtasiye malzemeleri topladı. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen kampanya kapsamında öğrenciler, kurulan stantlara getirdikleri eşyaları bıraktıktan sonra akşam saat 19.00’da merkez kampüsünde ünlü rock gurubu Zakkum'un konserini izledi. Öğrenciler, Zakkum'un 'Anason', 'Ben ne yangınlar gördüm', 'Gidiyorum yolcu et', 'Yüzük' gibi sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zakkum öğrencilere keyifli bir gece yaşattı. Kampanyayı düzenleyen grup üyeleri de gösterilen ilgi nedeniyle öğrencilere teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.