Zekerayi Öz ve Celal Kara'nın Ermenistan'a gittiği iddiası

ARTVİN, () - HAKLARINDA 'örgüt' suçlamasıyla yakalama kararı verilen ve dün Sarp Sınır Kapısı'ndan Batum'a gittikleri belirtilen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçtikleri ileri sürüldü. Artvin...

11 Ağustos 2015 Salı 13:10
Zekerayi Öz ve Celal Kara'nın Ermenistan'a gittiği iddiası






ARTVİN, () - HAKLARINDA 'örgüt' suçlamasıyla yakalama kararı verilen ve dün Sarp Sınır Kapısı'ndan Batum'a gittikleri belirtilen eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçtikleri ileri sürüldü.
Artvin Valisi Kemal Cirit yaptığı açıklamada savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın, haklarında yakalama kararı verilmeden saatler önce Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a geçtiğini açıkladı. Sarp Sınır Kapısı'ndaki kayıtlara göre Zekeriya Öz pazartesi günü saat 03.46'da, Celal Kara da saat 04.19 'da yurt dışına çıkış yaptı.
Artvin Valiliği'nin olayla ilgili soruşturma devam ederken, savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçtikleri bilgisine ulaşıldığı belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.