Zeynep için kan bağışı çağrısında bulundular

Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, kemik iliği hastası 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için kamu spotu çekimi yapılarak, küçük bir kan bağışının hayat kurtaracağı çağrısında bulunuldu. İlik nakli ile sağlığına kavuşacak olan 3 yaşındaki...

05 Temmuz 2015 Pazar 16:32
Zeynep için kan bağışı çağrısında bulundular






Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da, kemik iliği hastası 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için kamu spotu çekimi yapılarak, küçük bir kan bağışının hayat kurtaracağı çağrısında bulunuldu.
İlik nakli ile sağlığına kavuşacak olan 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için kamu spotu çekimi yapıldı. Sosyal medyadan yapılan çağrılar ve ilanlarla bugün Yıldırım Beyazid Camii'nin avlusunda yaklaşık 300 kişi toplandı. Zeynep annesi Nurcan ve babası Mustafa Gülcan ile birlikte çekimlere katıldı. Çocuklar ellerindeki pankartlarda 'Küçük bir kan kurtaracak bir can', 'Kan grubu fark etmiyor herkes donör olabilir', 'Yaşaman için kan verir misin' yazılı Zeynep'in fotoğrafının olduğu dövizler taşıdı. Daha sonra çekimlerde farklı illerden katıldıklarını, anne ve baba olduklarını söyleyen kişiler ilik nakli için kan bağışı yapılmasını istediler. Kamu spotunun yerel ve ulusal kanallarda yayınlanarak Zeynep ve ilik bekleyen hastalar için uygun iliğin bulunması amaçlanıyor.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.