'Zeytin Dalı Harekatı'na Marmaris'ten bal desteği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen dört kişi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere bir ton çam balı gönderdi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 14:13
'Zeytin Dalı Harekatı'na Marmaris'ten bal desteği






MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen ikisi inşaat kalfası toplam 4 kişi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral olması için 1 ton çam balı yolladı.

İnşaatlarda kalfa olarak çalışan Ahmet Yılmaz ve Ersin Tayfur ile esnaf Suat Kaya ve bir otel personeli Meral Günay, bir araya gelerek bin 40 liraya satın aldıkları 1 ton Marmaris çam balını, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere ulaştırılmak üzere kargoyla Kilis Valiliğine gönderdi.

Balın maddi değerinin askerlerin yaptığı fedakarlığın yanında lafının bile edilmeyeceğini belirten Suat Kaya, "Bu balın maddi olarak çok fazla bir değeri elbette yok. Ancak safımızı belirleme adına güvenlik güçlerimizin arkasında olduğumuzu göstermek istedik. Elimizden gelen yardımı yapacağız." dedi.

Ersin Tayfur da bir vatandaş olarak çam sakızı çoban armağanı aldıkları balı gönderdiklerini dile getirdi.

Askerlerin soğukta görevlerini yaparken sıcak evlerinde yedikleri yemeğin boğazlarından geçmediğini aktaran Tayfur, "Bu kışta soğukta Mehmetçiğimiz orada, biz burada rahat bir yerde sıcak evde oturup kahvaltımızı yapıyoruz. Elbette bizim de boğazımızdan geçmiyor. Biz de onlara sıcak olsun diye düşündük, bal göndermeye karar verdik." diye konuştu.

Mehtap Günay ise harekata katılan askerlere moral vermeyi amaçladıklarını belirterek, "İnşallah bu kampanya tüm Türkiye'ye örnek olur yayılır. Biz de bir ucundan tutmuş oluruz. Allah Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. Ayaklarına taş değmesin inşallah." dedi.

Muhabir: Sabri Kesen

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.