Zeytinburnu’nda sahil yolunda kaza: 1 ölü 2 yaralı

 Taner YENER-Erhan TEKTEN/İSTANBUL,() ZEYTİNBURNU sahil yolunda meydana gelen 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada önündeki araca çarparak devrilen bir minibüs şoförü yaşamını yitirdi. Sahil Kennedy Caddesi Yedikule istikametinde...

31 Temmuz 2015 Cuma 17:46
Zeytinburnu’nda sahil yolunda kaza: 1 ölü 2 yaralı






 Taner YENER-Erhan TEKTEN/İSTANBUL,() ZEYTİNBURNU sahil yolunda meydana gelen 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada önündeki araca çarparak devrilen bir minibüs şoförü yaşamını yitirdi.

Sahil Kennedy Caddesi Yedikule istikametinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gelişti. İddialara göre, Nail Gemici (35) yönetimindeki 34 TJ 579 plakalı kapalı kasa minibüs önündeki otomobilin yavaşlamasının ardından önce yol kenarındaki bariyere çarptı. Daha sonra yanında seyir halinde bulunan bir otomobile çarparak yol ortasında devrilen minibüsün şoförü Gemici araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan minibüsün şoförü Gemici, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dört aracın karıştığı zincirleme kazada diğer araçlarda bulunan ve yaralan 2 kişi sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan başından hafif yaralanan Hakan Hizipoğlu, önlerinde seyreden otomobile vurmamak için kurtarmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Ticari araç yolcu alayım derken duruyor. Ötekilerde durunca minibüs kenardan kurtarmaya çalışıyor, devriliyor adam altında kalıyor. Emniyet kemeri takılı değilmiş.” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan ve diğer otomobil sürücülerinin ifadelerine başvuran polis, kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.