Zonguldak’ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı (2)

FENER ALAYI'NA 4 BİN KİŞİ KATILDI Zonguldak'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayı'na yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İstasyon Caddesi'nde toplanan kalabalık, meşaleler eşliğinde 10. Yıl Marşı'nı...

29 Ekim 2014 Çarşamba 19:33
Zonguldak’ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı (2)






FENER ALAYI'NA 4 BİN KİŞİ KATILDI
Zonguldak'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayı'na yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İstasyon Caddesi'nde toplanan kalabalık, meşaleler eşliğinde 10. Yıl Marşı'nı söyleyerek kent merkezindeki Gazipaşa Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve Çarşı taraftar grubundan oluşan kalabalık, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganları attı. Vatandaşların alkışlarla destek verdiği yürüyüş, vilayet binası önünde sona erdi.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Mustafa Kemal Atatürk gibi dünyaya böyle bir lider daha gelmediğini belirterek, "Atatürk'e 91 yıl önce bize bahşettiği önce cumhuriyeti sonra demokrasiyi yaşattığı için ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Öte yandan, valilik tarafından bu akşam bir otelde verilmesi gereken resepsiyon Karaman'ın Ermenek ilçesindeki kömür madeninde meydana gelen iş kazası nedeniyle iptal edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.