1 aylık hasta bebeğin kulağını küpe için parçaladı

Hastanede tedavi gören henüz 1 aylık bebeğin kulağındaki küpeyi çalmak isteyen kadın, adeta vahşete imza attı. Hırsızlık girişimi sırasında talihsiz bebeğin kulağı parçalandı..

05 Şubat 2019 Salı 16:35
1 aylık hasta bebeğin kulağını küpe için parçaladı






1 aylık hasta bebeğin kulağını küpe için parçaladı


Korkunç olay Adıyaman'da yaşandı. Hastanede tedavi gören henüz 1 aylık bebeğin kulağındaki küpeyi çalmak isteyen kadın, adeta vahşete imza attı. Hırsızlık girişimi sırasında talihsiz bebeğin kulağı parçalandı..

Henüz 1 yaşında, hastanede tedavi gören bebeğin kulağındaki küpe yüzünden, acımasız hırsızın saldırısına uğradı. Adıyaman’da, bir hastanın yanında refakatçi olarak kalan kadın şahıs, hastanede tedavi gören 1 aylık bebeğin kulağını 250 TL değerindeki küpeler için parçaladı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) 3. katında tedavi gören 1 aylık Suriyeli bebeğin kulağında bulunan 250 TL değerindeki küpeleri, odada bulunan bir başka hastanın yanında refakatçi olan ve Suriyeli olduğu öğrenilen Hatice A. tarafından bebeğin kulağı parçalanarak çalındı. Hatice A., 250 TL değerindeki küpeler için bebeğin sol kulağını parçaladı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından Hatice A.’yı çaldığı küpelerle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan Hatice A., Adıyaman Adliyesine sevk edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.