1 Mayıs pankartı ve yazıları cemaati bıktırınca!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle çağrı yapılan Şişli Meydanı'nda polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bu arada göstericilerin sık sık sloganlar yazdığı Şişli Camii cemaati bakın nasıl önlem aldı.

01 Mayıs 2015 Cuma 10:36
1 Mayıs pankartı ve yazıları cemaati bıktırınca!






1 Mayıs pankartı ve yazıları cemaati bıktırınca!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle çağrı yapılan Şişli Meydanı'nda polis yoğun güvenlik önlemleri aldı
Çok sayıda çevik kuvvet ve özel tim polislerinin toplandığı Şişli Camii önünde TOMA ve zırhlı araçlar hazır bekliyor.
Bu arada, Şişli Camii'nin duvarına asılan bir pankart dikkat çekti. Pankartta, 'İşçi bayramınızı kutlar, Allah rızası için tarihi cami duvarlarına yazı yazılmamasını rica ederiz' ifadeleri yer alıyor.

SÜLEYMAN ÇELEBİ ENGELLEDİ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Beşiktaş'a gelen bir genç, polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Gencin gözaltına alınmasına CHP milletvekili Süleyman Çelebi engel oldu.
1 Mayıs nedeniyle Beşiktaş'a gelen bir kişi durumundan şüphelenilerek arandı. Çantasından gaz maskesi ve misket çıkan genç, polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Durumu gören CHP milletvekili Süleyman Çelebi polislerin yanına geldi. Çelebi polislerle görüştükten sonra genci serbest bırakıldı. Yaşar KAÇMAZ-Cemal KÖYÜK/ İstanbul DHA

Son Güncelleme: 01.05.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.