1461 Trabzon Başkanı Şen: Kendimize yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz

06 Aralık 2012 Perşembe 13:48
1461 Trabzon Başkanı Şen: Kendimize yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz






TRABZON (CİHAN)- 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, PTT 1. Lig ekibi olarak Süper Lig'in lideri Galatasaray karşısında kendilerine yakışan bir mücadele göstereceklerini söyledi.

Şen, Ziraat Türkiye Kupası´nda Galatasaray ile eşleşmeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye´nin şuanda en kaliteli takımlarından birisiyle eşleştiklerine değindi. 1461´in de bir futbol şehrinin takımı olduğunu belirten Şen, 1461 Trabzon, yine son zamanlarda Türkiye´de yapılan en güzel sahası Türk Telekom Arena´da Galatasaray ile bir mücadele yapacak. İnanıyorum ki, 1461 Trabzon takımı orada elinden gelen her şeyi yapacaktır. Turu geçer, kaybedebilir, bunlar futbolun içerisinde olan şeylerdir ama sahada kendine yakışır mücadeleyi yapacağından eminim. dedi.

Galatasaray´ın şuanda hem Süper Lig´de lider olduğunu, hem de Şampiyonlar Ligi´nde bir üst tura çıktığını hatırlatan Başkan Şen, Galatasaray´ın kalitesinin ileri bir seviyede olduğunu herkes kabul ediyor ama biz işin o tarafına bakmıyoruz. Sonuçta karşımızda iyi bir rakip var. Bizim de iyi bir takım olduğumuz düşünüyorum. Futbol kuralları içerisinde ne yapmak gerekiyorsa, nasıl mücadele etmek gerekiyorsa bunu yapacağımızdan eminim. Ama sonuç ne olur, onu hep beraber göreceğiz. Şimdiden sonuçla ilgili bir yorum yapmak doğru olmaz. ifadelerini kullandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.