19 Mayıs Kutlamaları: Gençler Anıtkabir'e koştu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara'da düzenlenen resmi törenlerin adresi Anıtkabir oldu.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 11:03
19 Mayıs Kutlamaları: Gençler Anıtkabir'e koştu






19 Mayıs Kutlamaları: Gençler Anıtkabir'e koştu

Ankara'da bugün düzenlenen resmi törenlerin ilk durağı Anıtkabir...81 il ve KKTC’den gelen temsilci gençler, sporcular, öğrenciler, halk oyunları ekipleri ve Bakanlık çalışanlarından oluşacak heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta, dış temsilciliklerde ve KKTC'de törenlerle kutlanacak. Resmi törenlerin ilk durağı ise Anıtkabir oldu. Anıtkabir’de düzenlenen resmi törende Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başkanlığında, 81 il ve KKTC’den gelen temsilci gençler, sporcular, öğrenciler, halk oyunları ekipleri ve Bakanlık çalışanlarından oluşacak heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gençler ve sporcularla iftarda bir araya gelecek. 

Anahtar Kelimeler:
19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.