20 santimlik tarak yutan kadın son anda kurtarıldı

İçtiği ilaç boğazına yapışınca saç tarağı ile ittirmaya çalışan kadın panikle 20 santimlik tarağı yuttu. Hastaneye kaldırılan kadın son anda kurtarıldı

27 Aralık 2015 Pazar 13:49
20 santimlik tarak yutan kadın son anda kurtarıldı







20 santimlik tarak yutan kadın son anda kurtarıldı


Antalya'da bir kadın, yutarken boğazına takılan ilacı ittiği tarağı yuttu. Fenalaşan kadın, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde ameliyata alındı. Midesindeki 20 santimlik tarağın çıkarıldığı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Antalya'da adı açıklanmayan bir kadın, yutmak istediği film tablet (hap) boğazına takılınca, kendince çareler aradı. O sırada masa üzerinde gördüğü tarakla ittirerek tableti yutmak istedi. Ancak aniden gelişen istem dışı öğürme refleksi sonucu plastik tarak, kadının boğazından geçip midesine kadar indi. Daha sonra fenalaşan kadın, yakınlarının çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.
Acil serviste uzman hekim ve acil hemşirelerinden oluşan ekip, yaklaşık 45 dakikalık operasyon sonunda kadının midesindeki 20 santimlik tarağı çıkardı. Bir süre gözlem altında tutulan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastaya operasyon yapan doktor ve ekibi, mideden çıkardıkları tarakla fotoğraf çektirip, ardından sosyal medyada paylaştı.
Son Güncelleme: 27.12.2015 13:53
Anahtar Kelimeler:
Tarak Yutan Kadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.