4 gündür kayıp kadın, ağır yaralı halde bulundu

19 Temmuz 2011 Salı 13:51
4 gündür kayıp kadın, ağır yaralı halde bulundu








Konya'da 4 gün önce ablası tarafından polise kayıp müracaatında bulunulan kadın, otobüs durağında ağır yaralı halde bulundu. Polis kadının erkek arkadaşını gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine başvuran Özlem K, kardeşi Meral T'den (32) 4 gündür haber alamadığını söyledi.

Kardeşinin hayatından endişe eden Özlem K'nin ifadeleri üzerine Cinayet dedektifleri Meral T'yi kent genelinde aramaya başladı.

Bulduğu ipuçlarıyla iz süren polis, 2 çocuk annesi Meral T'nin erkek arkadaşı Mustafa K'ye ulaştı.

Şüpheliyle görüşen ekipler, verdiği bilgiler doğrultusunda genç kadını merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde bir otobüs durağında ölüme terk edilmiş halde buldu.

Ağır yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan Meral T, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Gözaltına alınan 35 yaşındaki Mustafa K, Beyhekim Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Şüpheli Mustafa K'nin ilk ifadesinde ''Meral ile birlikte alkol aldık. Sonra tartışma çıktı. Uyuşturucu da kullandığımız için daha sonra yaşananları hatırlamıyorum'' dediği öğrenildi.

Konya Numune Hastanesi Genel Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alınan Meral T'nin solunum desteği ile hayatta tutulduğu, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.