400 teröristle baskına gelen PKK'ya cevap; Size bu ülkeyi böldürmeyeceğiz

Beytüşşebap'ta gün boyu askerlerle ve polis memurlarıyla bir arada olan Güntepe, paylaştığı fotoğraflarla ilçenin PKK'ya karşı nasıl korunduğunu gözler önüne serdi

04 Ekim 2015 Pazar 19:43
400 teröristle baskına gelen PKK'ya cevap; Size bu ülkeyi böldürmeyeceğiz






400 teröristle baskına gelen PKK'ya cevap; Size bu ülkeyi böldürmeyeceğiz

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, ilçeyi kan gölüne çevirmek için baskına gelen PKK'lı katillere direnen bir avuç güvenlik görevlisi ile unutulmayan bir mesaj verdi. İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe, bugün PKK'nın kirli planını bozan ve ilçeyi teslim etmeyen güvenlik güçlerinin fotoğraflarını paylaşarak "Size bu ülkeyi böldürmeyeceğiz" mesajı verdi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK terör örgütünün sivillere yönelik saldırıları ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe'nin paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. Güntepe, geçtiğimiz hafta PKK terör örgütünün ilçeyi ele geçirmek için 400 kişilik bir grupla saldırı gerçekleştirdiğini ifade etmişti.

SİZE BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ
SİZE BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ
SİZE BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ


Beytüşşebap'ta gün boyu askerlerle ve polis memurlarıyla bir arada olan Güntepe, paylaştığı fotoğraflarla ilçenin PKK'ya karşı nasıl korunduğunu gözler önüne seriyor. Komutanlıklarda ve üs bölgelerinde güvenliğin sağlandığı görülüyor.
 
Kaymakam Güntepe, bugün de Twitter hesabından PKK'nın hain saldırılarına karşılık vererek Beytüşşebap'ı teröristlere teslim etmeyen güvenlik güçlerinin fotoğrafını paylaşarak "Size bu ülkeyi böldürmeyeceğiz" yazdı.

KARAYILAN'IN HAİN PLANI BOZULDU

Terör örgütün PKK'nın Beytüşşebap'taki iki saldırıda 34 kayıp vermesi sonrası Murat Kırayılan'dan ağır hezimet itirafı gelmişti. "İstediğimiz zaman bir şehri tek bir gecede denetim altına alırız" mesajı vermeye çalışan PKK'nın oyunu Beytüşşebap'ta bozuldu.
 
400 PKK'lının hain saldırısını Twitter'dan açıklamıştı

Geçtiğimiz hafta Twitter hesabından açıklamalar yapan ve fotoğraflar paylaşan Kadir Güntepe şunları yazmıştı:
"İlçemizde 25.9.2015 tarihinde 400'e yakın terörist unsurla tamamen ilçeyi ele geçirme amacına yönelik 6 saat süren bir saldırı gerçekleşti. Bu kalleş saldırısı sonucu hala 'barış istiyoruz', 'insan hakları istiyoruz', 'siviller katlediliyor' naraları atanlara bir çift sözüm var. Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı! Bu mu adaletiniz! Odama atılan zırh delici keskin nişancı ve kaleş mermileri tam 22 tane! Sivilleri kim katlediyor! Bu mu kardeşlik! Sayın hakimlerimizin evi! Keskin nişancı mermilerinin işi ne! Suçları ne! Sivilleri kim öldürüyor! İşte sizin barışınız! İşte sizin kardeşliğiniz! Evlere ve lojmanıma atılan yüzlerce roketler, binlerce mermiler! Bombaladığınız evimi çocuklara açtım! Sizin gibi yapmayacaklar! Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin, küfür ordusu PKK'yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 04.10.2015 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.