424 milyon TL kazanan kişi ortaya çıktı

15 Temmuz 2011 Cuma 22:07
424 milyon TL kazanan kişi ortaya çıktı






İngiltere'de Euromillions adlı lotodan 161 milyon sterlinlik (424 milyon TL) büyük ikramiye kazanan kişi ortaya çıktı. Colin ve Christine Weir adlı İskoç çift, basın mensuplarının karşısına çıktı. 30 yıldır evli olduklarını ve büyük ikramiyeyi kazandıklarını öğrendiklerinde sabaha kadar uyuyamadıklarını söyleyen çift, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Her ikisi de ayaklarındaki problemden dolayı koltuk değneğiyle yürüyebilen çift, gazetecilerin parayla ne yapmayı düşündüklerini sorması üzerine, "İki tane çocuğumuz var. Onlar için Avusturya ve Çin'e giderek araba ve konut almayı planlıyoruz" diye cevap verdi.
İngiltere'nin zenginler listesine girdiklerini ve ünlü futbolcu Beckhamların bir basamak altında olduklarını söyleyen 64 yaşındaki Colin Weir, "Eşime hemen bir çocuk yapalım" dedim. Colin Weir 23 yıl TV kameramanı olarak görev yaparken, eşi de 37 yıldır hemşirelik yaptı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.