7. kattan düşen tesisatçı hayatını kaybetti

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:21
7. kattan düşen tesisatçı hayatını kaybetti






BURDUR (CİHAN)- Burdur´un Gölhisar ilçesinde özel bir pansiyondaki güneş enerjisi sistemini tamir ederken 7. kattan düşen tesisatçı hayatını kaybetti.

Bugün sabah 09.00'da kardeşiyle özel bir pansiyonun 7. katına çıkan ve güneş enerjisi sistemindeki arızayı tamir etmek isteyen Mahmut Çakır'ın (29) ayağının kayması sonucu dengesini yitirdiği ve son anda elleriyle oluklardan tutunduğu öğrenildi. Yaklaşık 5 dakika oluklarda asılı şekilde yardım bekleyen Çakır, daha fazla dayanamayınca elini bırakınca 7. kattan zemine düştü. Çakır, yaralı olarak kaldırıldığı Gölhisar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan Çakır, cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.