ABD silahlarıyla sivil kıyafetli teröristler görüntülendi

Ellerinde ABD tarafından verilen araçla, saldırı halinde sivil kıyafetlerle görüntülenen teröristler İHA'lar tarafından görüntülendi. Sivil görünümlü teröristlerin araca monteli geri tepmesiz topla atış yapmaya hazırlandığı görüntülerdeki aracın ABD ordusu tarafından yıllarca kullanılan modellere benzerliği dikkat çekti.

13 Şubat 2018 Salı 17:48
ABD silahlarıyla sivil kıyafetli teröristler görüntülendi







ABD silahlarıyla sivil kıyafetli teröristler görüntülendi

TSK'nın Afrin harekatı sırasında sivilleri öldürdüğü yolunda propaganda faaliyetlerine hız veren PKK'lı teröristler, ABD tarafından verilen ağır silahlarla saldırı halinde görüntülendi.

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'nın sivillerin ölümüne neden olan saldırıları İHA'lar tarafından görüntülendi. Görüntülerde teröristlerin saklandıkları örgüt karargahının nokta atışıyla tam isabetle havaya uçurulması yer aldı. TSK ve ÖSO'nun, Afrin'in batısındaki Cinderes beldesinde, Deviye köyü ve ona hakim konumdaki 3 tepede PYD/PKK'ya yönelik operasyonları sürüyor...

Zeytin Dalı Harekatı'nın başından itibaren Türkiye'ye yönelik gerçekleşen ve sivil ölümlerine neden olan YPG/ PKK saldırıları İHA'larca görüntülendi.

Cinderesi'nde evlerin arasındaki sivil kıyafetli teröristlerin özel donanımlı araçtan Türk toprağına atış yapmaları, İHA'yla çekilen görüntülere yansıdı.

İHA'larca Cinderesi'nde çekilen görüntülerde, teröristlerin saklandıkları örgüt karargahının nokta atışıyla tam isabetle havaya uçurulması yer aldı.


TERÖRİSTLERE KISKACA ALINDI

TSK ve ÖSO, Afrin'in batısındaki Cinderesi beldesinde, Deviye köyü ve ona hakim konumdaki 3 tepede PYD/PKK'ya yönelik operasyon düzenliyor.

Karadan ilerleyen ÖSO'ya havadan Türk savaş uçakları, SİHA'lar ve Hatay sınır hattındaki topçu birlikleri destek veriyor.

Operasyon sırasında cephe hattında bulunan ÖSO savaşçılarının teröristlerle çatışma anları kameraya yansıdı.

Afrin'in güneybatısında bulunan Deviye köyü, teröristlerin Cinderes beldesi ve çevresindeki tepelerden Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerindeki sivilleri hedef alması nedeniyle stratejik önem taşıyor.

TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana Afrin'in 5 beldesinde biri belde merkezi, 34'ü köy, 3'ü köy altı yerleşim ve 14'ü stratejik dağ veya tepe olmak üzere 52 noktayı örgütten kurtardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.