Abdullah Aymaz İlkokulu, İngilizce derslerinde başarıyı ödüllerle teşvik ediyor

04 Aralık 2012 Salı 11:05
Abdullah Aymaz İlkokulu, İngilizce derslerinde başarıyı ödüllerle teşvik ediyor






KONYA (CİHAN)- Türkiye'de bir türlü başarılı olmayan İngilizce öğretiminde başarıyı temel ilke olarak belirleyen Meram Özel Abdullah Aymaz İlkokulu, İngilizce derslerinde başarıyı haftalık ödüllerle teşvik ediyor.

Merve Eğitim Kurumları'na bağlı Meram Abdullah Aymaz İlkokulu'nda akıllı tahta ve görsel materyallerle zenginleştirilen İngilizce derslerinde, öğrencilere farklı kriterlere göre sticker dağıtılıyor. Hafta sonunda en fazla sticker biriktiren her sınıftan bir öğrenciye ödül olarak başarı madalyası veriliyor.

Başarılı öğrenciler, madalyalarını okulda yapılan etkinliklere katılan ünlü isimlerin elinden alıyor. Geçen haftanın başarılı öğrencileri madalyalarını televizyonlarda Çaycı Hüseyin olarak ün yapan tiyatro sanatçısı Alparslan Özmol´un elinden aldı. Öğrenciler hem madalya almanın hem de madalyalarını televizyondan tanıdıkları renkli simaların elinden almanın mutluluğunu bir arada yaşadı.

Birinci sınıflar İngilizce grup başkanı Betül Atar Eryılmaz, Küçük yaşlarda dil öğrenmek daha kolay. Başarının madalya ile ödüllendirilmesi ve madalyaların tanınmış isimler tarafından verilmesi çocukları yabancı dil öğrenimi konusunda teşvik ediyor. Uygulama sayesinde çocukların derse ilgisi bir kat daha fazla oluyor. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.