Abdurrahim Albayrak: Tek hedefimiz tur atlamak

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:34
Abdurrahim Albayrak: Tek hedefimiz tur atlamak






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, tek hedeflerinin tur atlamak olduğunu söyledi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı maçında 5 Aralık 2012 Çarşamba günü Braga ile deplasmanda oynayacakları maç için bugün öğle saatlerinden sonra Portekiz'e gitti.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Gaziantepspor maçında alınan beraberlik için oyuncularının aklının Braga maçında olduğunu söyledi. Albayrak, Futbolcularımızın akılları Şampiyonlar Ligi'nde olduğu için Gaziantepspor maçına fazla odaklanamadılar. İki gün öncesinden Braga'ya gidiyoruz ve güzel bir hazırlık yapacağız oyuncularımızla. Oradan dönerken de inşaallah hem galibiyet almış hemde tur atlamış olacağız. dedi.

Neden iki gün öncesinden gidiyorsunuz? sorusuna Albayrak, Rahat bir şekilde tur atlamak için iki gün öncesinden gidiyoruz ve daha iyi bir şekilde hazırlanmış olacağız ve tek hedefimiz ise gruptan çıkıp Şampiyonlar Ligi'de kalıp yolumuza devam etmek. şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun takıma özel bir motivasyon diyaloğunuz oldu mu? sorusuna Albayrak, Antrenmanlarda hep beraberdik ve gözlerinden ne kadar motive olduklarını gördüm ve hepiniz göreceksiniz ülkeye tur atlamış bir şekilde geleceğiz. cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü ile son zamanlarda aralarında yaşanan diyaloglar için ise Abdurrahim Albayrak, Her şeyi arkamızda bıraktık ve şuan tek ilgilendiğmiz Braga maçı ve tur atlamak. diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak daha sonra deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçı için Braga maçı sonrası İstanbul'a dönmenin gereksiz yorgunluğa neden olacağını ve onun için büyük bir ihtimal Braga'dan sivas'a geçeceklerini söyledi.

FERNANDO MUSLERA TAKIM İLE BİRLİKTE BRAGA'YA GİTTİ

Gaziantepspor maçında kasığında yırtık tesbit edilen Fernando Muslera takım ile birlikte Braga 'ya gitti. Kulüp Doktorundan alınan bilgiye göre durumunun daha iyi olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın 5 Aralık Çarşamba günü Braga ile oynayacakları maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kaleci
Fernando Muslera
Eray İşcan
Ufuk Ceylan

Defans
Cristiano Marques Gomes
Gökhan Zan
Albert Riera
Dany Nounkeu
Hakan Balta
Semih Kaya
Emmanuel Eboue
Sabri Sarıoğlu

Orta Saha
Hamit Altıntop
Aydın Yılmaz
Selçuk İnan
Felipe Melo
Yekta Kurtuluş
Engin Baytar
Emre Çolak
Nordin Amrabat

Forvet
Johan Elmander
Burak Yılmaz
Umut Bulut
Sercan Yıldırım
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.