Acil servis tuvaletinde uyuşturucudan ölüm iddiası

06 Kasım 2012 Salı 18:03
Acil servis tuvaletinde uyuşturucudan ölüm iddiası






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya'da bir kişi, trafik kazası geçirdikten sonra getirildiği hastanenin acil servisinin tuvaletinde ölü bulundu. Uyuşturucudan kaydı bulunduğu öne sürülen şahsın, elinde enjektör olduğu ileri sürüldü.

Aşağıdereköy D-100 karayolu üzerinde dün sabah meydana gelen bir kazada yaralanan T.K.(35), ambulansla Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alınan T.K., bir gün sonra acil servisin tuvaletinde görevlilerce hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde T.K.'nin öldüğü anlaşıldı.

Durumun haber verilmesi üzerine Cumhuriyet savcısı ve polis hastaneye gelerek incelemede bulundu. Hastanenin güvenlik kamera görüntüleri de incelemeye alındı. T.K'nin bir gün önce tuvalete girdiği ve kapıyı kilitlediği belirlendi. Uyuşturucudan kaydı olduğu öne sürülen T.K'nin elinde de enjektör bulunduğu iddia edildi. Morga kaldırılan T.K.'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.