Adalet Bakanı Gül: Suruç'taki saldırı tüm yönleriyle soruşturuluyor

Adalet Bakanı Gül, Suruç'ta AK Partililere yönelik saldırıya ilişkin, "Suruç'taki saldırı Başsavcılıkça tüm yönleriyle soruşturulmaktadır." dedi.

14 Haziran 2018 Perşembe 23:43
Adalet Bakanı Gül: Suruç'taki saldırı tüm yönleriyle soruşturuluyor






GAZİANTEP (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de katılımıyla Gaziantep'teki yerel basın mensuplarıyla iftarda buluştu.

Buradaki konuşmasında, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve akrabalarına seçim çalışmaları sırasında saldırı gerçekleştirildiğini aktaran Gül, olayda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Saldırıya ilişkin gerekli soruşturmaların başlatıldığını vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

"Konuyla ilgili hem adli hem idari bütün soruşturmalar başlatılmıştır. Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığı kim suçluysa, olay nasıl gerçekleştiyse, geniş bir şekilde inceliyor. Bizler de takipçisi olacağız. Demokratik ortamda seçim çalışması yapılırken, gerçekleştirilen saldırıyı kabullenmek mümkün değil. Bu ramazan gününde bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz."

İftara, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci de katıldı.

Muhabir: Kerem Kocalar

Son Güncelleme: 15.06.2018 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.