Adana Botaş Montpellier´e hazır

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:33
Adana Botaş Montpellier´e hazır






ADANA (CİHAN)- FIBA EuroCup´ta mücadele eden Adana Botaşspor evinde yarın Fransız temsilcisi Montpellier ile karşılaşacak. Adana Botaş, sekizli final mücadelesinin ilk maçında yarın saat 19.00´da Adana´da Montpellier'i ağırlayacak.

Hafta içinde çalışmalarını en iyi şekilde değerlendiren Adana temsilcisinde eksik ya da sakat oyucu bulunmuyor. Antrenör Olcay Orak, taraftar desteğinin çok önemli olduğuna değinerek, şöyle konuştu:

Adana Botaşspor geçmiş yıllarda Avrupa kupalarında çok önemli başarılara imza attı. Bu anlamda 6 Aralık günü oynayacağımız Montpellier karşılaşmasında da iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz idmanlarda basketbolcularımız Montpellier maçına çok iyi motive oldular.

İlk karşılaşmayı evimizde oynayacağımızdan bunu kendi lehimize dönüştürmek tek hedefimiz. Bu anlamda taraftar desteği de çok önemli. 6 Aralık Perşembe günü saat 19:00´da oynayacağımız Montpellier maçına tüm Adanalıları Menderes Spor Salonuna bekliyoruz. Takımımızın güzel oyunu ve taraftarımızın desteği ile kazanan biz olmak istiyoruz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.