Adana'da taciz skandalı, 10 kız öğrenciye sarkıntılık etmiş

Adana'da bir ortaokulda göreveli 61 yaşındaki öğretmen, 10 kız öğrenciye sarkıntılık iddiasıyla gözaltına alındı. Öğretmen Z.G. yapılan sorgusuun ardından tutuklandı..

07 Mart 2016 Pazartesi 10:50
Adana'da taciz skandalı, 10 kız öğrenciye sarkıntılık etmiş






Adana'da taciz skandalı, 10 kız öğrenciye sarkıntılık etmiş

Adana'da bir ortaokulda göreveli 61 yaşındaki matematik öğretmeni, 10 kız öğrenciye taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Öğretmen Z.G. yapılan sorgusuun ardından tutuklandı..

AİLELER ŞÜPHELENDİ, OKULA GİTTİ

Adana'da bir ortaokulda 10 kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen 61 yaşındaki matematik öğretmeni tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki bir ortaokulda birden fazla kız öğrenci okula gitmeyince aileler şüphelendi. Veliler okula giderek durumu yönetime anlatınca yönetim öğrencilerle rehberlik öğretmeninin konuşmasına karar verildi. 10 kız öğrenci rehber öğretmen ile tek tek görüştüğünde 61 yaşındaki evli matematik öğretmeni Z.G.'nin kendilerini taciz ettiğini söyledi.

ÖĞRENCİLER REHBER ÖĞRETMENE ANLATTI

Bunun üzerine rehber öğretmen durumu okulu yönetimine bildirdi. Yönetim ise Kayseri'de yaşanan bir olayın benzerini yaşamamak için hemen polise haber verdi. Devreye ahlak ve çocuk polisi girdi. Ahlak polisi, öğretmeni gözaltına aldı. Çocukların ise çocuk polisinde psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Çocuklar, rehber öğretmenine anlattıklarını psikologa da anlattı. Öğretmen ise ifadesinde çocuklara taciz suçlamasını kabul etmediğini, onlarla arasındaki ilişkinin öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu belirterek, "Çocuklar benim çiçeğim onlara böyle bir şey yapamam" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından "Çocuklara cinsel taciz" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen öğretmen Z.G., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


Son Güncelleme: 07.03.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.