Adil Gür; Göç HDP'yi baraj altında bıraktırır

300 bine yakın vatandaşı göç ettiren terör örgütü PKK'ya yönelik vatandaşın tepkisinin, HDP'ye yöneleciğini söyleyen Adil Gür, 'Evinden barkından olan vatandaşlar PKK'ya büyük öfke duyuyor' dedi.

17 Aralık 2015 Perşembe 10:00
Adil Gür; Göç HDP'yi baraj altında bıraktırır






Adil Gür; Göç HDP'yi baraj altında bıraktırır


Son terör olayları sırısanda halkı evlerinden göç ettiren PKK'ya yönelik vatandaşın tepkisinin, HDP'ye yöneleciğini söyleyen Adil Gür, 'Evinden barkından olan vatandaşlar PKK'ya büyük öfke duyuyor' dedi. 7 Haziran 1 Kasım seçimlerinde tek başına seçimin sonucunu bilen Ünlü Araştırmacı Adil Gür, HDP'nin ciddi düşüş trendi içerisinde olduğunu belirtti.

Ünlü Araştırmacı Adil Gür, A Haber ekranlarında Güneydoğu'da terör olayları sonrasında halkın HDP'ye büyük öfke duyduğu ve söz konusu partinin ciddi bir düşüş trendi içerisinde olduğunu belirtti.
 
İşte Adil Gür'ün açıklamasından satır başları:
 
1990'lı yıllarda bir takın yanlışlar yapıldı. Göç ettirilen bölge hakları belkide uzun vadede PKK'nın destekçileri oldular.

Ben Doğu ve Güneydoğu'da evlerini terk eden insanların bundan sonra PKK'nın karşısında ciddi bir tutum sergileyeceklerini düşünüyorum.
Son Güncelleme: 17.12.2015 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.