Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü, Zirve Üniversitesi'ni ziyaret etti

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:20
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü, Zirve Üniversitesi'ni ziyaret etti






GAZİANTEP (CİHAN)- Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa´yı makamında ziyaret etti. Denizcilik Simülasyon Laboratuvarları´nı gezen Rektör Prof. Dr. Birincioğlu, kaptan köşkünde dümen başına geçerek İstanbul Boğazı'nda yat kullandı.

Zirve Üniversitesi´nin kısa zamanda yakaladığı gelişimin ve büyümenin heyecan verici olduğunu dile getiren Prof. Dr. Birincioğlu, üniversiteyi çok beğendiğini, bu kadar kısa zamanda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ise Burada öğrencilerimize sunduğumuz imkânlarda sınır tanımıyoruz. Her geçen gün yeniliklerimizin üzerine bir yenisini daha eklemeye devam ediyoruz. Bu yeniliklerin sonucunda öğrencilerimizin başarısı ve mutluluğu bizim de mutluluğumuz olacaktır. dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi ile yakın iş birliği içerisinde olabileceklerini dile getiren Kısa, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi´ni akademik anlamda çok başarılı bulduğunu ve Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu´nun başarılı rektörler arasında yer aldığını belirtti.





CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.