Afrin gazisi; Orada bir düğün havası var

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin kırsalında terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Serkan Köroğlu Afrin Harekatı'nda yaşananları anlattı. Köroğlu, "Orada bir düğün havası var" dedi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 17:14
Afrin gazisi; Orada bir düğün havası var






Afrin gazisi; Orada bir düğün havası var

Suriye sınırları içerisinde terör örgütlerine yönelikt yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Serkan Köroğlu, operasyona gittikten sonra ailelerini düşünmedikleri belirterek, "Varımız yoğumuz oradaki arkadaşlarımız. Arkada birilerini düşünsek kafamızda soru işareti olacağı için konsantre olamayız. Gerçekten orada bir düğün havası var zaten" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentindeki teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak gazi olan Konyalı Uzman Çavuş Serkan Köroğlu'nu ziyaret etti.

"ORADA BİR DÜĞÜN HAVASI VAR"

İHA'nın haberine göre; halasının evinde kalan Gazi Serkan Köroğlu, operasyonda yaşadıklarını anlatarak, "Ayın 4'ünde Burseya Dağında bir baskın yedik. Onun sonucunda şarapnel parçası geldi. 1 gün Kilis Devlet Hastanesinde tedavi olduktan sonra Konya'ya taburcu oldum. Orada çok farklı duygular var. Keşke herkes bir gün de olsa gidip görse. İnanılmaz bir arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik ortamı var. Birbirimizin destekçisi olarak ayakta kalıyoruz. Daha önce El-Bab Fırat Kalkanı Operasyonu'na da katıldım" diye konuştu.

Gazi Uzman Çavuş Köroğlu, evlilikle ilgili tavsiyelere ise, "Biz oraya gittikten sonra gerçekten ailemizi düşünmüyoruz. Varımız yoğumuz oradaki arkadaşlarımız. Arkada birilerini düşünsek kafamızda soru işareti olacağı için konsantre olamayız. Gerçekten orada bir düğün havası var zaten" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.