Afrin operasyonunda son durum: Raco'da çember daralıyor

TSK tarafından yürütülen ve ÖSO güçlerinin de katıldığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki operasyonlar, Suriye'nin Afrin bölgesinin batısında bulunan Raco Dağı çevresinde yoğunlaştı.

01 Mart 2018 Perşembe 01:34
Afrin operasyonunda son durum: Raco'da çember daralıyor






Afrin operasyonunda son durum: Raco'da çember daralıyor


Terör örgütlerine yönelik Afrin ve çevresinde yürütülen operasyonlarda dün iki yerleşim birimi daha teröristlerden temizlendi. Raco kırsalından şehir merkezine kaçan teröristler için çember daralıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki operasyonlar, Suriye'nin Afrin bölgesinin batısında bulunan Raco Dağı çevresinde yoğunlaştı. Raco hattında Haydar ve Canka köyü ile çevresindeki tepeleri ele geçirdi. Yoğun çatışmalar sonucu söz konusu bölge ise teröristlerden temizlendi...


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin de katıldığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki operasyonlar, Suriye'nin Afrin bölgesinin batısında bulunan Raco Dağı çevresinde yoğunlaştı.


Bölgeden gelen son göre, TSK ve ÖSO Raco beldesinin kırsalında bulunan terör örgütü PYD/PKK işgalindeki köylere gece operasyonu düzenledi. Belirlenen terör mevzileri yoğun bombardımana tutulurken kuzeyden ise Raco'ya ilerleyişe devam edildi.

Askerleri birlikler terör örgütü PYD'nin stratejik öneme sahip beldesi Raco hattında Haydar ve Canka köyü ile çevresindeki tepeleri ele geçirdi.

Yoğun çatışmalar sonucu söz konusu bölge teröristlerden temizlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.