Afyon Dinar'da vahşet, iki kız kardeş katledildi

Dinar'a bağlı Çayüstü Köyü'nde meydana gelen korkunç cinayette, 2 kız kardeş can verdi. Evlerinde tabancayla vurulmuş olarak bulunan iki kız kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

12 Nisan 2019 Cuma 23:46
Afyon Dinar'da vahşet, iki kız kardeş katledildi






Afyon Dinar'da vahşet, iki kız kardeş katledildi


Afyon'un Dinar ilçesinde korkunç olay. Aysel Şahin ve Hatice Şahin evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde cansız bedenleri bulundu. Jandarma tüm köyü giriş çıkışa kapattı..

Afyon'da iki kız kardeşin başından vurularak katledilmesi duyanları dehşete düşürdü. Olay öğle saatlerinde ilçeye bağlı Çayüstü köyünde meydana geldi. Köy merkezine yaklaşık bir kilometre mesafedeki evlerinde Aysel ve Hatice Şahin kardeşleri kanlar içerisinde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede her iki kardeşin başlarından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

AİLE GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemelerin ardından iki kız kardeşin cansız bedeni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili Aysel ve Hatice Şahin'in babası ile 2 erkek kardeşini gözaltına aldı. Köye giriş ve çıkışlar kapatılırken, jandarma ekipleri, mahkemeden alınan izinle Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde arama başlattı. Ekipler, olayda kullanılan silahı arıyor.

Anahtar Kelimeler:
AfyonDinar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.