Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 24 saat hizmet verecek

29 Kasım 2012 Perşembe 18:41
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 24 saat hizmet verecek






KIRIKKALE (CİHAN)- Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Töredi, 1 Aralık'tan itibaren 7 gün 24 saat hizmet vereceklerini söyledi.

Töredi, hazırlanan proje ile evde bakım hizmeti de verecek olan merkezlerinin önemli projelere imza atacağını bildirdi. Diş merkezi, eski Kadın Doğum Hastanesi ek binasının yıkılması sonrası yapılacak yeni binada hizmet verecek. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Töredi, basın mensupları ile bir araya gelerek projeleri hakkında bilgiler verdi. Töredi, mesai saatlerine göre hizmet veren kurumun 1 Aralık itibariyle tam gün çalışma sistemine döneceğini açıkladı.

Diş tedavi hizmetinin 24 saat boyunca yapılacağını hatırlatan Töredi, Hastalarımıza daha geniş zaman diliminde ağız ve diş sağlığı yönünden sağlık hizmeti sunulması amaçlanmaktadır. Dayanılması güç diş ağrılarının ötelenmesi oldukça zor bir durumdur. 24 saat nöbet sistemi ile hastalarımıza sürekliliği olan kesintisiz acil diş tedavi hizmetleri sunulacaktır. dedi.

Hastanenin her geçen gün artan ve büyüyen yapısı nedeniyle mevcut binaya sığmadığını dile getiren Başhekim Töredi, Sağlık Bakanlığın yeni yapılanma süreci kapsamında ilerleyen aylarda yeni bir binaya taşınacaklarını açıkladı. Töredi, Bu konuda yapılan ön hazırlık çalışmaları neticesinde Genel Sekreterimiz Dilek Öztaş ile istişareler yaptık. Diş merkezine en uygun alan olarak eski Kadın Doğum Hastanesi'ni bulduk. Buradaki binanın yıkılması sonrası yapılacak yeni binada merkezimiz yataklı hasta kabulüne başlayacaktır. diye konuştu.

Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Hekimi Ömer Karaçalı ise çeşitli rahatsızlıklardan dolayı yatağa bağımlı kalan ve merkeze gelemeyen hastalara Evde Sağlık Hizmeti sunulacağını dile getirdi.

Karaçalı, Proje kapsamında Diş tedavi hizmetleri kendi evlerinde veya merkezimiz
bünyesindeki donanımlı özel ambulansla verilecektir. İlçe merkezlerinde de koruyucu diş tedavi hizmetleri aksatılmadan her geçen gün sayısı artarak devam ettirilecek. Ambulans sayesinde hastalarımıza mobil hastane hizmeti sunulmuş olacak. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.